Bedriftsinterne kurs

Mesterkokk for en kveld? Matfaglig opplevelse, kunnskap og trivelig samvær!

Her på Matakademiet er vi tre kokker, Svein Magnus & Brit Randi, og vår siste tilvekst Marius alle med lang faglig praksis. Nå har dere sjansen til å få disponere hele vårt kjøkken og tilberede en lekker meny fra 3 - 5 retter med tilhørende vin eller annen drikke til.

Ser eksempel på opplegget her.

Vi legger opp til kurs som Team building aktivitet eller bare som en avslappende kveldsammenkomst. Vi har flere kurs å velge mellom. Her et eksempel:

Matkurs, vinkurs eller begge deler?  Mat og vin i skjønn forening!

Først et vinkurs, 4 viner med forskjellige nivå og smaker gjennomgås.
Enkel vinkunnskap og tips om vin til mat.

Kjøkken tjeneste
Vi gjennomgår kveldens meny, deler inn i arbeidsgrupper og fordeler konkrete arbeidsoppgaver til hver gruppe.
Det legges opp til for eksempel en 4 retters meny, hvor hver enkelt skal være med i prosessen på tilberedning og presentasjon (noen overraskelser underveis må også påregnes). Vi dekker opp til et  festbord, også dette i fellesskap. Vi spiser den tilberedte maten og hver gruppe presenterer det de har laget, og hvordan.
Det serveres drikke tilpasset menyene.

MENY  (eksempel)

  • Marinerte scampi
  • Ovns bakt Laksefilet
  • Filet av lam, med et utvalg av tilbehør
  • Frukt og bær terte, anrettet med naturlig tilbehør


Til alle rettene vil det være et utvalg av grønnsaker og garnityr med forskjellige fremgangsmåter. Dette gjelder også sauser. Alt vil i prinsippet tilberedes fra grunnen av, og da selvsagt av dere selv, med oss som faglige veiledere. Prisene varierer avhengig av meny innhold. I god tid før arrangementet blir vi enige om meny og total innhold for kvelden.

Høres dette spennende ut? Et godt alternativ  til en kveld på byen?

Her får du samlet både ny kunnskap og det sosiale på ett brett - og alt for dere selv!

Matakademiet - SMG Rådgivning AS
 Postadresse: Strandvegen 674, 7584  SELBUSTRAND
Tlf: 920 89 029 - E-post: post@matakademiet.no

 sitemap
Admin