Kjøkken tjeneste
Vi gjennomgår kveldens meny, deler inn i arbeidsgrupper og fordeler konkrete arbeidsoppgaver til hver gruppe.
Det legges opp til for eksempel en 4 retters meny, hvor hver enkelt skal være med i prosessen på tilberedning og presentasjon (noen overraskelser underveis må også påregnes). Vi dekker opp til et festbord, også dette i fellesskap. Vi spiser den tilberedte maten og hver gruppe presenterer det de har laget, og hvordan.
Det serveres drikke tilpasset menyene.
MENY (eksempel)
- Marinerte scampi
- Ovns bakt Laksefilet
- Filet av lam, med et utvalg av tilbehør
- Frukt og bær terte, anrettet med naturlig tilbehør
Til alle rettene vil det være et utvalg av grønnsaker og garnityr med forskjellige fremgangsmåter. Dette gjelder også sauser. Alt vil i prinsippet tilberedes fra grunnen av, og da selvsagt av dere selv, med oss som faglige veiledere. Prisene varierer avhengig av meny innhold. I god tid før arrangementet blir vi enige om meny og total innhold for kvelden.
Høres dette spennende ut? Et godt alternativ til en kveld på byen?
Her får du samlet både ny kunnskap og det sosiale på ett brett - og alt for dere selv!